Vilka är vi?

Vi är frukterna i träden, bären på buskarna och grönsakerna i jorden. Vi är ett företag som brinner för att skapa de godaste produkterna. Färska och kallpressade på riktigt. Tillverkad av riktiga människor, i Sverige på de bästa råvarorna. Vi pressar frukt, bär och grönt till underbart nyttiga och goda drycker.

I vårt sortiment samsas nypressad, kall juice till frukost, mustig must till måltiden. Frisk, törstsläckande lemonad till utflykten, saft till alla kalas och sist men inte minst den dagliga hälsoshoten som håller dig frisk året om!

Färskt på riktigt!

Att producera lokalt och färskt på riktigt är en komplicerad process som kräver både stor kunskap och noggrann hantering. Vi sorterar tex. all vår frukt för hand, något som storproducenterna inte gör. Allt för att hålla hög kvalité och produktsäkerhet.

Våra juicemästare har lång erfarenhet av inköp av frukt och grönt från världens alla hörn. Det är en oändlig kunskap om frukternas olikheter, sorter, mognadsgrad och kombinationer av smaker. Sötma, syra, beska. Sorter och fruktens ursprung varierar över tid för att alltid ha bästa och godaste fruktjuicen. Smak och färg varierar naturligt – men alltid 100% gott!

Manuell sortering säkerställer att dålig frukt inte följer med ner i flaskan. Ingen mellanlagring eller nedfrysning. Pressning och buteljering sker i samma fas och juicen är alltid maxad med nyttiga näringsämnen.